Menesty IQVIA Store Managerin avulla - liity mukaan apteekkipaneeliin!
IQVIA rakentaa koko maan kattavaa apteekkipaneelia, jonka tavoitteena on tuottaa nykyistä parempia lääkkeiden kulutustilastoja mm. apteekkien, terveydenhuollon toimijoiden, lääketeollisuuden ja viranomaisten käyttöön.

Paneelissa on mukana reilut neljäsosa Suomen apteekeista, ja kehitämme ulosmyyntikanavan tilastointia rekrytoimalla lisää apteekkeja siihen. Apteekkien meille anonyymisti toimittama data on hyödyllistä yhteistyökumppaneillemme: esim. HILA, Fimea, Apteekkariliitto ja muut terveydenhuollon toimijat käyttävät tietoa tutkimuksissaan. 

Paneeliin osallistuvat apteekit saavat veloituksetta käyttöönsä Store Manager -palvelun tukemaan liiketoiminnan kasvua, ja sen lisäksi maksetaan vuosittainen kompensaatio. 

  • raportointi tapahtuu kuukausittain ja raporteissa mukana olevat apteekit ovat aina nimettömiä
  • tietojen keruu tapahtuu automaattisesti kassajärjestelmästä (IQVIAlla on sopimukset Receptumin ja Pharmadatan kanssa) eikä datan keruu aiheuta lisätyötä apteekissa
  • osallistumisesta toimitamme kuukausittain päivittyvän erittäin kattavan verkkopohjaisen analyysipalvelun ja maksamme 240 euron vuosikorvauksen
  • sivuapteekit ovat mukana omina yksiköinään, joista toimitetaan erillinen kompensaatio ja analyysi

Verkkopohjainen Store Manager -palvelu mahdollistaa kätevästi apteekin myynnin kehityksen seurannan ja analysoinnin. Se helpottaa itsehoitolääkkeiden myynnin seurantaa hintakilpailun vapauduttua. Lue mitä apteekkari Anssi Karlstedt kertoo Store Managerin käyttökokemuksesta ja hyödyistä täältä.

Trade Area mahdollistaa lähialueen apteekkien anonyymin myynnin vertailun niin kategoria- kuin tuotetasollakin. Vertailu on mahdollista myös sairaanhoitopiiritasolla ja kansallisella tasolla.

Copyright © 2023 IQVIA Holdings Inc. and its affiliates. All rights reserved. Privacy Statement

DO NOT SELL MY PERSONAL INFORMATION